Een sjabloon voor een e-mailcampagne aanmaken

Procedure

Ga als volgt te werk om een sjabloon te maken voor uw e-mailcampagne:

1. Open de tab Sjablonen onder Edumail.
      Resultaat: Het Sjablonen overzicht wordt getoond.

2. Klik op Toevoegen bovenaan rechts.
      Resultaat: De sjabloon instellingen worden getoond.

3. Vul de instellingen in voor uw sjabloon:
      • Naam van uw sjabloon (bovenaan)
        Deze naam wordt getoond in het overzicht van de sjablonen.
      • Optioneel: Instructietekst
        Deze tekst wordt bovenaan in elke mail getoond.
      • Optioneel: Voettekst
      • Instellingen voor de hoofding

Note: De gewenste afmetingen voor de breedte en hoogte van de afbeelding zijn 500 * 125 pixels. Indien de afbeelding smaller is dan 500 pixels, zal de afbeelding gecentreerd worden. Indien de afbeelding hoger is dan 125 pixels, zal de afbeelding automatisch herschaald worden naar 125.

• Instellingen voor de voettekst

Note: De gewenste hoogte van het logo is 55 pixels. Indien het logo hoger is dan 55 pixels, zal de afbeelding automatisch herschaald worden naar 55.

• Linkkleur:
        Deze kleur zal gebruikt worden voor de links in de mails (indien die er zijn).

4. Klik Opslaan bovenaan rechts.