Een revisie voltooien

Achtergrond

Het voltooien van een revisie is een cruciaal onderdeel van de revisie-workflow. Het is een noodzakelijke stap om te voorkomen dat scores blijven veranderen nadat de vertaler een rapport met feedback en een score heeft ontvangen.

Er gebeuren verschillende dingen wanneer u een revisie voltooit:

• Alle vertalingen krijgen de status "Voltooid" en kunnen niet meer worden gewijzigd.
  • Alle fouten zijn bevroren: ze kunnen niet meer worden gewijzigd of verwijderd en er kunnen geen nieuwe fouten meer worden toegevoegd. Zelfs al kunt u nog steeds fouten bewerken in het revisiegeheugen, deze bewerkingen hebben geen invloed meer op een vertaling zodra de revisie is voltooid.
  • Het rapport van de vertaler is beschikbaar op zijn portaal.

Procedure

Om uw revisie te voltooien, gaat u als volgt te werk:

1. Klik in de Beheermodule op Revisies in het menu aan de linkerkant.
    Resultaat: De lijst met vertaalopdrachten wordt weergegeven.
  2. Klik op de opdracht waarvoor u de revisie wilt voltooien.
  3. Klik op Revisie voltooien in de rechterbovenhoek.
    Resultaat: Een Revisie voltooien melding verschijnt.
  4. Klik op Ja.
    Resultaat: De revisie van alle vertalingen voor deze opdracht is voltooid.