6. Algemene feedback toevoegen

Achtergrond

Tot nu toe kon u alleen feedback geven op de fouten die u heeft toegevoegd of goedgekeurd. U kunt echter ook algemene feedback aan uw vertalers geven, feedback die ze in hun rapport kunnen zien. translationQ stelt u in staat om dat te doen.

Procedure

Als u algemene feedback wilt toevoegen aan de vertaling die u aan het reviseren bent, gaat u als volgt te werk:

1. Klik in de Beheermodule op Revisies.
    Resultaat: De lijst met vertaalopdrachten wordt weergegeven.
  2. Klik op de vertaling die u heeft ingediend.
    Resultaat: De brontekst en vertaling worden weergegeven, evenals de tabbladen "Foutenoverzicht", "Feedback" en "Score".
  3. Klik op het tabblad "Feedback".
    Resultaat: Er verschijnt een tekstvak waarin u algemene feedback kunt invoeren.
  4. Voeg de volgende algemene feedback toe: "Please pay better attention to the source text."
  5. Klik op Opslaan.
    Resultaat: Een bevestigingsbericht verschijnt en uw algemene feedback wordt opgeslagen.

Volgende stap

7. Overschrijven van de score