Mappen gebruiken

Achtergrond

U kunt uw bronteksten eenvoudig structureren met behulp van mappen.

Een map toevoegen

Ga als volgt te werk om een ​​nieuwe map toe te voegen voor uw bronteksten:

1. Selecteer Bronteksten in de Beheermodule.
    Resultaat: De lijst met beschikbare bronteksten wordt weergegeven.
  2. Klik op de knop + Map toevoegen.
    Resultaat: Er verschijnt een dialoogvenster met de vraag om een ​​naam voor uw map in te voeren.
  3. Voer een naam in voor uw map en klik op Opslaan.
    Resultaat: De nieuwe map is toegevoegd.

De naam van een map wijzigen

Ga als volgt te werk om de naam van een map te wijzigen:

1. Selecteer Bronteksten in de Beheermodule.
    Resultaat: De lijst met beschikbare bronteksten wordt weergegeven.
  2. Klik op de map die u wilt bewerken.
  3. Klik op de naam van de map en bewerk deze.
  4. Klik ergens anders op het scherm.
    Resultaat: De naam van de map wordt automatisch opgeslagen.

Een map verwijderen

Ga als volgt te werk om een ​​map en de volledige inhoud ervan te verwijderen:

1. Selecteer Bronteksten in de Beheermodule.
    Resultaat: De lijst met beschikbare bronteksten wordt weergegeven.
  2. Klik op de map die u wilt verwijderen.
  3. Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteer Verwijderen.
    Resultaat: Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd om het verwijderen van de map te bevestigen.
  4. Klik op Ja.
    Resultaat: De map en de inhoud ervan zijn verwijderd.