De bronteksten ordenen in een map

Achtergrond

Als u een groot aantal bronteksten hebt, is het handig om ze in mappen en submappen in te delen. In translationQ kunt u dit doen door bronteksten te slepen naar een (sub)map.

Bronteksten verplaatsen

Ga als volgt te werk om een brontekst te verplaatsen:

1. Klik in de Beheermodule op Bronteksten.
    Resultaat: De lijst met bronteksten wordt weergegeven.
  2. In de boom aan de linkerkant, selecteer de brontekst die u wilt verplaatsen en sleep deze naar een map.
    Resultaat: U ziet een rand rond de map waarnaar u de brontekst sleept.
  3. Laat de brontekst boven de map los.
    Resultaat: De brontekst wordt naar de map verplaatst.

Tip: Als u een brontekst uit een map en terug naar de hoofdmap van de bronteksten wilt verplaatsen, sleept u deze naar Bronteksten bovenaan in de boom.