Een voorbeeld van een vertaalopdracht bekijken

Achtergrond

Als revisor wilt u een voorbeeld van de opdracht kunnen zien die uw vertalers zullen krijgen. In translationQ kunt u dat eenvoudig doen.

Procedure

Als u een voorbeeld van een vertaalopdracht wilt bekijken, gaat u als volgt te werk:

1. Klik in de Beheermodule op Vertaalopdrachten.
    Resultaat: De lijst met beschikbare vertaalopdrachten verschijnt.
  2. Klik op de opdracht waarvan u een voorbeeld wilt bekijken.
    Resultaat: Er verschijnt een pop-upvenster waarin u ziet wat de vertaler te zien krijgt wanneer hij of zij de opdracht opent: de instructie, de einddatum, het taalpaar, de revisor, de brontekst en de lege segmenten aan de rechterkant om de vertaling toe te voegen.