Het aanpassen van foutencategorieën voor de hele organisatie

Achtergrond

Als beheerder kunt u foutencategorieën voor de hele organisatie aanpassen. U kan

• de TAUS DQF-foutencategorieën in- en uitschakelen, en
  • de foutencategorieën hernoemen.

Waarschuwing: Het is erg belangrijk om te beseffen dat elke wijziging die u als beheerder aanbrengt, onmiddellijk gevolgen heeft voor alle revisoren: als u bijvoorbeeld een foutencategorie uitschakelt, kunnen uw revisoren deze niet meer voor nieuwe fouten selecteren.

Procedure

Ga als volgt te werk om de foutencategorieën voor uw organisatie aan te passen:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Beheermodule.
    Resultaat: De Beheermodule verschijnt.
  2. Klik op Instellingen in het menu aan de linkerkant.
    Resultaat: De Instellingen pagina wordt weergegeven en u ziet alle foutencategorieën in het Engels.
    Opmerking: De foutencategorieën worden standaard in het Engels weergegeven, maar de taal van de beschrijving van de foutencategorieën is afhankelijk van de taal van de gebruiker waarmee u bent ingelogd.
  3. Klik op Aanpassen en schakel de categorieën die u niet wilt gebruiken uit door op het selectievakje voor de categorienaam te klikken.
  4. Optioneel, wijzig het label van de categorie.
  5. Klik op Opslaan.
    Resultaat: U ziet alleen de categorieën die u hebt ingeschakeld en indien u een categorienaam hebt gewijzigd, geeft een pictogram met een tooltip de oorspronkelijke naam weer. Wanneer revisoren een nieuwe fout toevoegen, kunnen ze enkel de categorieën gebruiken die u hebt ingeschakeld .
  6. Schakel eventueel naar een andere taal en verander ook de naam van de categorie in die andere taal. Dat kan voor Engels, Frans en Nederlands.