Foutencategorieën voor uw revisiegeheugens selecteren

Achtergrond

Als revisor kunt u meerdere revisiegeheugens gebruiken:

• één per groep vertalers
  • één per domein of onderwerp
  • één per talenpaar
  • ...

U kunt definiëren welke foutencategorieën u in elk revisieheugen wilt gebruiken. Dit geeft u volledige flexibiliteit in uw revisieproces.

Opmerking: De foutencategorieën die voor u beschikbaar zijn, zijn gedefinieerd door uw beheerder. Als u een bepaalde foutencategorie mist, neem dan contact op met uw translationQ-beheerder.

Procedure

Ga als volgt te werk om specifieke foutencategorieën te koppelen aan een revisiegeheugen:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Beheermodule.
    Resultaat: De Beheermodule verschijnt.
  2. Klik op Revisiegeheugen in het menu aan de linkerkant.
    Resultaat: De lijst met beschikbare revisiegeheugens wordt weergegeven.
  3. Klik op een revisiegeheugen.
    Resultaat: De fouten van dit revisiegeheugen worden weergegeven.
  4. Klik op de knop Foutencategorieën in de rechterbovenhoek.
  5. Selecteer de foutencategorieën die u wilt gebruiken in het geselecteerde revisiegeheugen en klik op Opslaan.
    Resultaat: Wanneer het revisiegeheugen wordt gebruikt voor een bepaalde revisie en u een nieuwe fout toevoegt, ziet u alleen de foutencategorieën die u hebt geselecteerd.