Gebruikersrapporten bekijken

Procedure

Ga als volgt te werk om de gebruikersrapporten te bekijken:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Rapportering.
    Resultaat: De Rapportering module verschijnt en de gebruikersrapporten worden onmiddellijk weergegeven.
  2. Klik door op de naam van een gebruiker om te zien welke opdrachten hij heeft voltooid en hoe hij deze heeft uitgevoerd.
    Resultaat: Er verschijnt een gedetailleerd gebruikersrapport.
  3. Klik door op een van de opdrachten van de gebruiker om een gedetailleerd rapport voor deze specifieke opdracht te bekijken.
    Resultaat: Het gebruikersrapport met alle fouten, correcties, feedback en de uiteindelijke score wordt weergegeven.