Rapporten exporteren naar Excel

Achtergrond

U kunt de lijst met gebruikersrapporten en rapporten per opdracht exporteren naar Excel. U kunt individuele gebruikersrapporten of rapporten naar Excel nog niet naar Excel exporteren.

Wanneer u exporteert naar Excel, wordt rekening gehouden met de datumfilter.

Procedure

Ga als volgt te werk om uw rapporten naar Excel te exporteren:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Rapportering.
    Resultaat: De Rapportering module verschijnt.
  2. Ga naar de Gebruikersrapporten of de Rapporten per opdracht door op het bijbehorende menu-item aan de linkerkant te klikken.
    Resultaat: De lijst met rapporten verschijnt.
  3. Pas indien nodig een datumfilter toe.
  4. Klik op de knop Exporteren in de rechterbovenhoek van het scherm.
    Resultaat: Een Excel-bestand (.xlsx) wordt naar uw apparaat gedownload en bevat alle gegevens die u op het scherm ziet.