Uw vertaalopdracht exporteren

Achtergrond

Als vertaler kunt u uw vertaalopdracht naar .xlf exporteren, zodat u de eigenlijke vertaling in uw eigen CAT-tool kunt uitvoeren.

Procedure

Ga als volgt te werk om de brontekst van uw vertaalopdracht naar .xlf te exporteren:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Portaal.
    Resultaat: De Portaalmodule verschijnt.
  2. Klik op de vertaalopdracht waaraan u wilt werken.
    Resultaat: De vertaalopdracht wordt weergegeven.
  3. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer Brontekst als .xlf exporteren.
    Resultaat: Een .xlf-bestand wordt gedownload naar uw computer en u kunt de vertaling starten in uw favoriete CAT-tool.