ADFS Installatiehandleiding

In assessmentQ wordt een standaard authenticatieprotocol gebruikt. Dit protocol maakt het eenvoudig om Single-Sign-On (SSO) koppelingen te voorzien met externe applicaties, zoals ADFS.

Note: Indien u interesse heeft in een ADFS koppeling met assessmentQ, gelieve Televic Education te contacteren via support@televic-education.com of via uw account manager.

Download de assessmentQ ADFS installatiehandleiding hieronder.
(Enkel in het Engels verkrijgbaar).