8. De oefenmodus activeren

Procedure

Ga als volgt te werk om de oefenmodus te activeren:

1. Als docent, klik op  naast de activiteit in het les overzichtsscherm.
    Resultaat: De status van de activiteit wijzigt in Oefenmodus.

2. Als student, klik op de activiteit in het overzichtsscherm van de les.
  3. Als student, klik op  in de rechter bovenhoek van het scherm.
    Resultaat: De student kan de activiteit opnieuw afleggen en kan voor elke vraag het zijn antwoord verifiëren door op  te klikken.