Een meerkeuzevraag met meerdere antwoorden maken

Procedure

Ga als volgt te werk om een meerkeuzevraag met meerdere antwoorden te maken:

1. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  2. Klik op  in de rechter bovenhoek van het scherm.
  3. Klik op Quiz / Poll
  4. Klik op het Meerkeuzevraag met meerdere antwoorden icoon.
  5. Vervolledig de Vraag sectie:
    • Vul uw vraag in.
    • Druk op Enter of klik op  om meer antwoordmogelijkheden toe te voegen.
    • Vul de antwoordmogelijkheden in.
    • Vink de selectievakjes naast de juiste antwoorden aan (één of meerdere).
  6. Klik op Score en vervolledig deze sectie.
  7. Klik op Feedback en vervolledig deze sectie.
    • Algemene feedback verschijnt altijd na het afronden van een vraag.
    • Positieve feedback verschijnt indien de vraag correct beantwoord werd.
    • Negatieve feedback verschijnt indien de vraag foutief beantwoord werd.
    • Klik op Opslaan (rechts bovenaan) om deze vraag aan te maken.

Resultaat:De vraag is aangemaakt in de activiteit.