De resultaten van een conversatie activiteit delen

Vereiste

De activiteit moet eerst worden gestopt. Zie Een conversatie activiteit stoppen.

Procedure

Ga als volgt te werk om de resultaten van een beëindigde activiteit te delen:

  1. Klik op een les in het Portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  2. Klik op  , rechts naast de activiteit in het les overzichtsscherm.

Resultaten:

  •  is verwijderd.
  • De status van de activiteit verandert in "Review" (zowel in het docenten- als het deeelnemersportaal).
  • De student heeft nog steeds toegang tot de activiteit en kan zijn ingediende opname herbekijken.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.