Een conversatie activiteit starten

Procedure

Om een ​​conversatie activiteit te starten, gaat u als volgt te werk:

Opmerking: U kunt stap 1 en 2 overslaan als het Activiteiten menu reeds actief is.

1. Klik op het Apps icoon in de balk bovenaan en selecteer Portaal.
    Resultaat: Het Portaal wordt weergegeven.
  2. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  3. Klik op naast de activiteit die u wilt starten.
    Resultaten:
    • De Groepen samenstellen wizard wordt weergegeven.
    • De deelnemers die zich bij de les hebben aangesloten, worden automatisch verdeeld in groepen van 2.
  4. Optioneel, wijzig de grootte van de groepen, klik op de knop Groepen door elkaar halen om de deelnemers willekeurig in de subgroepen te herverdelen, en/of sleep deelnemers naar een andere groep.

Opmerking:
    • Je kunt enkel ingelogde deelnemers verdelen in de groepen.
    • De maximale groepsgrootte is 4. Als de deelnemers niet exact in de groepen passen, kunnen een of meer groepen minder of meer studenten bevatten, met een minimum van 2 en een maximum van 5.

5. Klik op Starten rechts onderaan het scherm.
    Resultaat: De activiteit is gestart.