Opties voor een conversatie activiteit

Opname-instellingen

Er zijn drie opties met betrekking tot de opname:

• Opname gecontroleerd door de deelnemers: de deelnemers kiezen zelf wanneer ze beginnen en stoppen met het opnemen van een gesprek. De eerste deelnemer die de opname start of stopt, start of stopt deze voor zijn hele groep.
  • Automatisch opnemen: de opname start wanneer de docent de activiteit start en de opname stopt wanneer de docent de activiteit stopt. Deze optie wordt vaak gebruikt voor het afnemen van examens.
  • Geen opname: het gesprek wordt niet opgenomen.

Audio & video-instellingen

Er zijn twee opties met betrekking tot de audio- en video-instellingen:

• Alleen audio: neem alleen de stemmen op.
  • Audio & video: spreekstemmen en webcams worden opnemen.