Een spreekactiviteit monitoren

Mogelijkheden

Er zijn 3 mogelijkheden om deelnemers te volgen terwijl ze een spreekactiviteit doen:

• Discreet luisteren: luisteren naar de deelnemer terwijl hij bezig is met de activiteit. De deelnemer zal niet weten wanneer je luistert.
  • De intercom gebruiken: het voeren van een privégesprek met één deelnemer, bijvoorbeeld om feedback te geven.
  • Scherm delen: kijken naar het scherm van de deelnemer. Dit is alleen mogelijk als de deelnemer eerder zijn scherm heeft gedeeld.