Een activiteit hergebruiken

Procedure

Om een activiteit opnieuw te gebruiken, gaat u als volgt te werk:

1. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  2. Klik  (rechtsboven).
    Resultaat: Het Activiteit hergebruiken scherm verschijnt. U ziet een lijst met uw eigen unieke activiteiten.
    Opmerking: Zelfs als u dezelfde activiteit in 10 lessen hebt gebruikt, wordt deze slechts eenmaal in de lijst weergegeven. Maar als u een kleinigheid (bijvoorbeeld een letter) hebt gewijzigd, dan is deze nieuwe activiteit niet langer uniek en wordt deze in de lijst ook als een afzonderlijke activiteit weergegeven.
  3. Voer in de zoekbalk een zoekterm in.
    Resultaat: Een lijst met activiteiten met een naam die overeenkomt met (een deel van) de naam waarnaar u zocht, wordt weergegeven.
  4. Selecteer één of meer activiteiten.

Tip:
    Klik op een activiteit om een preview te zien.

5. Klik  linksonder op het scherm.
    Resultaat: Uw activiteit / activiteiten zijn toegevoegd. U kunt een voorbeeld van de vraag zien die u zojuist hebt toegevoegd.