Een discrete vraag stellen

Procedure

Opmerking: In een les is dit alleen mogelijk voor studenten, niet voor de docent.

Om een discrete vraag te stellen, gaat u als volgt te werk:

1. Selecteer een les in het portaal door erop te klikken.
  2. Klik op Discrete vragen in het menu aan de linkerkant van het scherm.
  3. Typ de vraag in de berichtbalk.
  4. Vink Anoniem aan om uw vraag anoniem in te dienen.
  5. Klik op het pijlpictogram naast uw vraag om deze in te dienen.

Resultaat: Uw vraag is nu zichtbaar op het tabblad Discrete vragen van uw docent en medestudenten. De deelnemer-studenten kunnen uw vraag leuk vinden.

Opmerking: Discrete vragen zijn altijd zichtbaar binnen de les, overheen activiteiten.