4. Een activiteit starten

Procedure

Opmerking: Voor deze inleidende handleiding maken we gebruik van een Quiz / Poll activiteit om te tonen hoe u een activiteit kunt starten.

Ga als volgt te werk om een Quiz / Poll activiteit te starten:

Opmerking: U kunt stappen 1 en 2 overslaan als het Activiteiten menu al actief is.

1. Klik op het Apps icoon  bovenaan het scherm en klik op Portaal
    Resultaat: Het portaal verschijnt.
  2. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het Activiteiten menu is actief.
  3. Klik op Starten naast de activiteit die u wenst te starten.
    Resultaten:
    • De status wijzigt van 'Niet gestart' naar 'Bezig'.
    • De activiteit is nu zichtbaar voor de deelnemer(s) en vanaf nu is het mogelijk deel te nemen.

Next step

5. Toezicht houden op een activiteit