5. Toezicht houden op een activiteit

De voortgang zien

Ga als volgt te werk om de voortgang van een activiteit te zien:

1. Klik op de les in het portaal.
  2. In het overzichtsscherm van de les, selecteer de activiteit die u juist gestart hebt: Hoofdsteden
    Resultaat: De detailpagina van de activiteit opent en u kunt de voortgang voor elke vraag zien.

Voorbeeld:

Tip:

De groene kleur geeft de deelnemers aan die de vraag hebben voltooid. De rode kleur duidt deelnemers aan die de vraag hebben gestart, maar deze nog niet hebben voltooid. Het witte deel van de voortgangsbalk geeft deelnemers aan die deelnemen aan de activiteit, maar die nog niet  gestart zijn of de vraag nog niet afgemaakt hebben. De balk is blauw voor een vraag van het type 'poll', omdat er geen goed of fout antwoord is voor dit vraagtype.

De lengte van de kleurvulling van de voortgangsbalk geeft aan hoeveel van alle deelnemers die de activiteit hebben gestart, de vraag al hebben voltooid.

Preview van de resultaten

Ga als volgt te werk om een preview van de resultaten te zien:

1. Klik op de les in het portaal.
  2. Selecteer de activiteit in het overzichtsscherm van de les.
    Resultaat: De detailpagina van de activiteit opent en u kunt de voortgang voor elke vraag zien.
  3. Klik op uw vraag om een preview te zien.
    Resultaat: Een procentuele verdeling van de gekozen antwoordmogelijkheden wordt getoond.

Voorbeeld:

Deelnemers en hun antwoorden zien

Ga als volgt te werk om deelnemers en hun antwoorden te zien:

1. Klik op de les in het portaal.
  2. Selecteer de activiteit in het overzichtsscherm van de les.
    Resultaat: De detailpagina van de activiteit opent en u kunt de voortgang voor elke vraag zien.
  3. Klik op de vraag.
  4. Klik op Deelnemers rechts op uw scherm.
    Resultaat: Een lijst van alle deelnemers (die de vraag beantwoord hebben) en hun antwoord wordt weergegeven.

Voorbeeld:

Volgende stap

6. De activiteit stoppen