Een invulvraag maken

Procedure

Ga als volgt te werk om een invulvraag te maken:

1. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  2. Klik op  in de rechter bovenhoek van het scherm.
  3. Klik op Quiz / Poll
  4. Klik op het Invulvraag icoon.
  5. Vervolledig de Vraag sectie:
    • Typ uw tekst.
    • Klik op + Nieuw invulveld om een invulveld in te voegen op de huidige cursor locatie.
    • Klik op het invulveld en geef het correcte antwoord / de correcte antwoorden in.
    • Vink Niet hoofdlettergevoelig aan of uit.
      Opmerking: Als deze optie is ingeschakeld, maakt collaborationQ geen verschil tussen bijvoorbeeld "napoleon" en "Napoleon". Beide zijn correct.
    • Vink Negeer diakritische tekens aan of uit.
      Opmerking: Als deze optie is ingeschakeld, maakt collaborationQ geen verschil tussen bijvoorbeeld "Frédérique" en "Frederique". Beide zijn correct.
  6. Klik op Score en vervolledig deze sectie.
  7. Klik op Feedback en vervolledig deze sectie.
    • Algemene feedback verschijnt altijd na het afronden van een vraag.
    • Positieve feedback verschijnt indien de vraag correct beantwoord werd.
    • Negatieve feedback verschijnt indien de vraag foutief beantwoord werd.
    • Klik op Opslaan (rechts bovenaan) om deze vraag aan te maken.

Resultaat: De vraag is aangemaakt in de activiteit.