Een Quiz / Poll activiteit stoppen

Procedure

Ga als volgt te werk om een Quiz / Poll activiteit te stoppen:

Opmerking: U kunt stappen 1 en 2 overslaan als het Activiteiten menu al actief is.

1. Klik op het Apps icoon  bovenaan het scherm en klik op Portaal
    Resultaat: Het portaal verschijnt.
  2. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het Activiteiten menu is actief.
  3. Klik op Stoppen naast de activiteit die u wenst te stoppen.

Resultaten:

• De Stoppen knop is vervangen door de Resultaten delen knop .
  • De status van de activiteit is gewijzigd van 'Bezig' naar 'Beëindigd'.
  • Deelnemers kunnen niet langer antwoorden.