De quiz toevoegen in PowerPoint

Vereiste: Liveslides

De docent moet de Liveslides PowerPoint-invoegtoepassing installeren vanaf www.liveslides.com.

Procedure

Om de quiz in PowerPoint toe te voegen, gaat u als volgt te werk:

1. Open uw PowerPoint-presentatie.
  2. Open het LiveSlides tabblad in de menubalk bovenaan het scherm.
  3. Klik op Live Slide in de linkerbovenhoek van het scherm.
    Resultaat: Het scherm Webpagina invoegen wordt weergegeven.
  4. Plak de PowerPoint-URL die u in collaborationQ hebt gemaakt.
  5. Klik op Insert.
    Resultaat: Er is een nieuwe PowerPoint-dia voor de webinhoud van Liveslides gemaakt.

Volgende stap

De quiz gebruiken in PowerPoint