Een conversatie activiteit stoppen

Procedure

Ga als volgt te werk om een conversatie activiteit te stoppen:

Opmerking: U kunt stap 1 en 2 overslaan als het Activiteiten menu reeds actief is.

1. Klik op het Apps icoon in de balk bovenaan en selecteer Portaal.
    Resultaat: Het Portaal wordt weergegeven.
  2. Open uw les door erop te klikken in het Portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  3. Klik op naast de activiteit die u wilt stoppen.

Resultaten:

• De knop Stoppen wordt vervangen door de knop Resultaten delen .
  • De status van de activiteit is gewijzigd van 'Bezig' in 'Beëindigd'.