Een conversatie activiteit toevoegen

Achtergrond

In een conversatie activiteit verdeelt de docent de deelnemers in subgroepen van 2 tot 4 en laat ze praten of discussiëren in groepen om hun gespreksvaardigheden te oefenen. Hij kan instructies geven over het onderwerp dat deelnemers moeten bespreken.

Procedure

Ga als volgt te werk om een gespreksactiviteit toe te voegen:

1. Klik op het Apps icoon in de balk bovenaan en selecteer Portaal.
    Resultaat: Het Portaal wordt weergegeven.
  2. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  3. Klik op  in de rechterbovenhoek van de pagina.
    Resultaat: Het scherm Activiteit toevoegen wordt weergegeven.
  4. Klik op Conversatie.
  5. Voltooi de activiteitsinstellingen.
    1. Wijzig de naam van de activiteit bovenaan het scherm.
    2. Vervolledig de instructies in de tekstbalk.
    3. Vervolledig de instellingen.

Zie Opties voor een conversatie activiteit voor een overzicht en uitleg van de beschikbare opties.

6. Klik op Opslaan in de rechterbovenhoek.
    Resultaat: De conversatie activiteit is toegevoegd.