Een spreekactiviteit toevoegen

Procedure

Ga als volgt te werk om een spreekactiviteit toe te voegen:

1. Klik op het Apps icoon in de balk bovenaan en selecteer Portaal.
    Resultaat: Het Portaal wordt weergegeven.
  2. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  3. Klik op + Toevoegen in de rechterbovenhoek van de pagina.
    Resultaat: Het scherm Activiteit toevoegen wordt weergegeven.
  4. Klik op Spreken.
  5. Voltooi de eerste vraag voor deze activiteit.
    • Wijzig de naam van de activiteit indien nodig.
    • Typ een instructie.
    • Klik op Bron uploaden.
    • Selecteer het MP3- of MP4-bestand dat u wilt uploaden.
      Resultaat: Het bestand is geüpload. U kunt op de knop Afspelen klikken om dit te controleren.
  6. Klik op Opslaan in de rechterbovenhoek.
    Resultaat: De spreekactiviteit is toegevoegd en bevat één vraag. U kunt een voorbeeld van de vraag zien dat u zojuist hebt toegevoegd.