Een vraag verwijderen

Procedure

Er zijn twee manieren om een ​​lezing te verwijderen: via het vragenoverzicht en via de detailpagina van een vraag.

Om een ​​vraag te verwijderen via het vraagoverzicht, gaat u als volgt te werk:

1. Klik op het Apps icoon in de balk bovenaan en selecteer Portaal.
    Resultaat: Het Portaal wordt weergegeven.
  2. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  3. Open uw activiteit.
    Resultaat: De vraagoverzichtspagina verschijnt.
  4. Klik op de drie puntjes naast de vraag die u wilt verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen.
    Resultaat: Het Vraag verwijderen? venster verschijnt.
  6. Klik op Ja.
    Resultaat: De vraag is verwijderd.

Om een ​​vraag te verwijderen via de detailpagina van een vraag, gaat u als volgt te werk:

1. Klik op het Apps icoon in de balk bovenaan en selecteer Portaal.
    Resultaat: Het Portaal wordt weergegeven.
  2. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  3. Open uw activiteit.
    Resultaat: De vraagoverzichtspagina verschijnt.
  4. Open de vraag die u wilt verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen in de rechterbovenhoek.
    Resultaat: Het Vraag verwijderen? venster verschijnt.
  6. Klik op Ja.
    Resultaat: De vraag is verwijderd.