Een discrete vraag oplossen

Procedure

Om een discrete vraag als opgelost te markeren, gaat u als volgt te werk:

1. Klik op het Apps icoon in de balk bovenaan en selecteer Portaal.
    Resultaat: Het Portaal wordt weergegeven.
  2. Open uw les door erop te klikken in het portaal.
    Resultaat: Het les overzichtsscherm verschijnt en het Activiteiten menu is actief.
  3. Klik op Discrete vragen in het menu aan de linkerkant.
  4. Klik op het vinkje  naast de discrete vraag die u wilt markeren als opgelost.
    Resultaat: De discrete vraag zal naar de onderkant van de lijst gaan.

Opmerking: Alleen docenten kunnen een discrete vraag markeren als opgelost.