Een discrete vraag leuk vinden

Procedure

Opmerking: Dit alleen mogelijk voor studenten, niet voor de docent.

Ga als volgt te werk om een discrete vraag leuk te vinden:

1. Ga naar de les waarvoor je een discrete vraag wilt stellen.
  2. Klik op Discrete vragen in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op  naast de vraag die u leuk vindt.

Resultaat: Het aantal "vind-ik-leuks" is met 1 verhoogd. Vragen worden van nieuw naar oud voor studenten en volgens het aantal vind-ik-leuks voor docenten weergegeven. Op deze manier missen de studenten de nieuwste vragen niet, en ziet de leraar de vragen die het meest relevant zijn.