De intercom gebruiken

Procedure

Om de intercomfunctionaliteit met een individuele deelnemer te gebruiken, gaat u als volgt te werk:

1. Wanneer een spraakactiviteit bezig is, klikt u op Deelnemers in het menu aan de linkerkant.
  2. Selecteer een deelnemer.
  3. Klik op het  symbool in de rechterbovenhoek van het scherm.
    Resultaat: U kunt via audio en / of video communiceren met de deelnemer.

Opmerking: Indien de spreekactiviteit wordt opgenomen, wordt de intercom van de docent niet opgenomen: in de opname hoort u alleen dat de deelnemer niet spreekt.