Een publicatie toevoegen aan uw LMS cursus

In de onderstaande procedure gebruiken we Canvas als Learning Management System (LMS) om te illustreren hoe je een Edumatic publicatie kunt toevoegen aan je LMS-cursus.

STAP 1: Kopieer de LTI-URL van uw Edumatic publicatie naar het klembord

Ga als volgt te werk om de LTI-URL van uw Edumatic-publicatie te kopiëren:

1. Open de Publicaties module in de Edumatic backoffice.
  2. Open de publicatie van uw keuze.
  3. Open het tabblad Eigenschappen.
  4. Klik op de Kopieer LTI URL naar het klembord knop .

STAP 2: Plak de LTI-URL in uw (Canvas) cursus

Ga als volgt te werk om de LTI-URL in uw (Canvas) cursus te plakken:

1. Meld u aan op Canvas.
  2. Navigeer naar de cursus waaraan u uw Edumatic publicatie wilt toevoegen.
  3. Klik op Opdrachten en klik op + Opdracht.
  4. Vul de toewijzingsinformatie in:
    • Voer de naam in.
    • Geef optioneel een beschrijving.
    • Stel het aantal punten in.
    • Selecteer Externe tool als Type inzending en plak de Edumatic LTI URL.
  5. Klik op Opslaan & publiceren.
    Resultaat: De Edumatic publicatie verschijnt nu in de opdrachtenlijst van uw studenten.