Hoe genereer ik een planningsrapport inclusief inactieve gebruikers?

Via de module Basis rapportering

Om een standaard rapport te genereren van een Edumatic planning inclusief de gebruikers die niet gestart zijn met een ingeplande publicatie, gaat u als volgt te werk:

1. In de Basis rapportering module, klik op Planningen
  2. Selecteer de gewenste planning(en) en klik op Genereer rapport.
  3. Selecteer de optie Inclusief gebruikers zonder resultaten in de rechter­boven­hoek.
    Resultaat: De gebruikers die de publicatie niet gestart hebben, worden toegevoegd aan het rapport.
    Illustratie:

Via de module Geavanceerde rapportering

Om een geavanceerd rapport te genereren van een Edumatic planning inclusief de gebruikers die niet gestart zijn met een ingeplande publicatie, gaat u als volgt te werk:

1. In de Geavanceerde rapportering module, klik op Nieuw rapport.
  2. Filter op de planning van uw keuze.
  3. Selecteer Inclusief gebruikers zonder resultaten.
    Illustratie:

4. Klik op Groepering en kolommen.
  5. Voeg Gebruikers en Sessies toe aan de Actieve groeperingen
    Illustratie:
  6. Klik op Genereer rapport.
    Resultaat: De gebruikers die niet gestart zijn met de publicatie(s), zijn toegevoegd aan het rapport.
    Illustratie: