Support voor speciale tekens activeren

Achtergrond

Als auteur kunt u de volgden zaken in de player template van assessmentQ activeren:

• speciale tekens

Wanneer deze tool is ingeschakeld, kan de gebruiker een karakterpalet gebruiken om eenvoudig speciale tekens in te voegen.

Deze tool is beschikbaar in itemtypes waarin de gebruiker tekst moet invoeren, zoals een Open vraag of Invullen in tekst.

• Rekenmachine

Tip: Om toegang te krijgen tot deze functionaliteit hebt u de juiste rechten nodig. Om toegang te krijgen, neemt u contact op met Televic Education via support@televic-education.com of neemt u contact op met uw assessmentQ-accountmanager.

Procedure

Ga als volgt te werk om de speciale tekens in de player te activeren:

1. Ga naar de publicatie-module en selecteer In aanmak of Te valideren.
  2. Klik op wijzigen  in de laatste kolom naast de publicatie waar u de support voor speciale tekens wil activeren.
  3. Selecteer het tablad Player template.
  4. Selecteer Weergave player.
  5. Selecteer Speciale tekens activeren of Rekenmachine activeren.