Offline ondersteuning inschakelen

Achtergrond

Als auteur kunt u bij het opstarten van een publicatie de inhoud geforceerd laten downloaden.
Deze instelling zorgt ervoor dat onstabiele internetverbindingen geen invloed hebben op de gebruiker die een publicatie doorloopt.

Tip: Houd er rekening mee dat het opstarten van de publicatie langer kan duren wanneer deze instelling is geactiveerd, en dat deze instelling niet wordt ondersteund in Internet Explorer.

Procedure

Ga als volgt te werk om de publicatie bij het opstarten geforceerd te downloaden:

1. Ga naar de publicatie-module en selecteer In aanmak of Te valideren.
  2. Klik op wijzigen  in de laatste kolom naast de publicatie waar u de offline ondersteuning wilt inschakelen.
  3. Selecteer het tablad Player template.
  4. Selecteer Instellingen op publicatieniveau.
  5. Selecteer de lineaire navigatiemodus en klik de optie Offline ondersteuning inschakelen aan.