Mijn afbeelding kan niet worden vergroot in de player

Symptoom

Hoewel de knop Afbeelding schalen de afbeelding is ingeschakeld, kan de afbeelding niet worden vergroot in de speler.

oorzaak

Je geüploade afbeelding moet meer dan 500px breed zijn, anders krijgt de gebruiker niet de optie om de afbeelding te vergroten in de player, zelfs als deze optie is aangevinkt.

Wanneer u de optie Afbeelding schalen aanzet, en de afbeelding is groter dan 300px, zal deze automatisch worden verkleind naar 300px breed in de backoffice, en dan kunt u de grootte niet meer wjizigen.

Oplossing

Gebruik een afbeelding die meer dan 500px breed is.