Over Snel publiceren

Algemeen

Met Snel publiceren kunt u items beschikbaar stellen aan uw eindgebruikers vanuit de assessmentQ-itembank, zonder dat u naar Edumatic modules zoals Publicaties, Planningen of Toegangscodes hoeft te gaan. U kunt testpublicaties ook automatisch in Safe Exam Browser laten opstarten om fraude tijdens een test tegen te gaan.

Met Snel publiceren kunt u:

• een kladpublicatie maken vanuit de itembank.
  • een gevalideerde publicatie aanmaken en inplannen op het portaal voor uw gebruikers.
  • een gevalideerde publicatie aanmaken en toegangscodes genereren voor uw gebruikers.

Wanneer het een testpublicatie betreft, kunt u die ook laten opstarten in Safe Exam Browser. Voor oefenpublicaties kan dit niet.

Meer informatie

Snel publiceren gebruiken

Beperkingen van Snel publiceren

Rollen en toegangsrechten met betrekking tot snel publiceren