Over Snel publiceren

Algemeen

Met Snel publiceren kunt u sneller:

• een publicatie maken.
  • een publicatie beschikbaar stellen op het assessmentQ-portaal of via toegangscodes.

Met Snel publiceren kunt u items beschikbaar stellen aan uw eindgebruikers vanuit de assessmentQ-itembank, zonder dat u naar Edumatic modules zoals Publicaties, Planningen of Toegangscodes hoeft te gaan.

Met Snel publiceren kunt u:

• een kladpublicatie maken vanuit een folder (identiek aan rechtsklikken op een map in Edumatic en kiezen voor Publiceren).
  • een gevalideerde publicatie aanmaken en inplannen op het portaal voor uw gebruikers.
  • een gevalideerde publicatie aanmaken en toegangscodes genereren voor uw gebruikers.

Meer informatie

Snel publiceren gebruiken

Beperkingen van Snel publiceren

Rollen en toegangsrechten met betrekking tot snel publiceren