Snel publiceren gebruiken

Procedure

Ga als volgt te werk om snel publiceren te gebruiken:

1. Klik op de drie stippen naast de map die u wilt publiceren.
  2. Selecteer Snel publiceren.
    Resultaat: De Snel publiceren wizard wordt geopend. U wordt nu door de procedure geleid.
  3. In de stap Doel: Selecteer wat u wilt doen en klik op Volgende.
    mceclip0.pngOpmerking: Als u niet alle beschikbare opties ziet, hebt u niet de vereiste toegangsrechten. Zie Rollen en toegangsrechten met betrekking tot Snel publiceren voor meer informatie.
    Resultaat: U gaat verder naar de stap Instellingen.
  4. In de stap Instellingen: Geef de instellingen voor uw publicatie in en klik op Volgende.

De naam van de publicatie zal getoond worden aan uw gebruikers in de assessmentQ player.

5. In de stap Timing: Bepaal wanneer de publicatie beschikbaar moet zijn voor uw gebruikers en klik op Volgende.
    • Als u een publicatie op het portaal plant, voer dan de begin- en einddatum in waartussen de publicatie via het portaal beschikbaar is voor gebruikers.
    • Als u toegangscodes genereert, kunt u optioneel begin- en einddata invoeren waartussen de toegangscodes kunnen worden gebruikt.
  6. In de stap deelnemers: Voeg de gebruikers en/of gebruikersgroepen toe waarvoor de publicatie beschikbaar moet zijn en klik op Volgende.
  7. In de stap Overzicht: Controleer de instellingen van uw snelle publicatie en klik rechtsonder op Opslaan.
    Resultaat: De wizard sluit en er verschijnt een bevestigingsbericht.