Snel publiceren gebruiken

Procedure

Ga als volgt te werk om snel publiceren te gebruiken:

1. Klik op de drie stippen naast de map die u wilt publiceren.
  2. Selecteer Snel publiceren.
    Resultaat: De Snel publiceren wizard wordt geopend. U wordt nu door de procedure geleid.
  3. Selecteer in de stap Doel wat u wilt doen en klik op Volgende.

Opmerking: Als u niet alle beschikbare opties ziet, hebt u niet de vereiste toegangsrechten. Zie Rollen en toegangsrechten met betrekking tot Snel publiceren voor meer informatie.

Resultaat: De stap Instellingen verschijnt.
  4. Vul de benodigde instellingen voor uw opdracht in en klik op Volgende.

Opmerkingen:

• De naam van de opdracht zal getoond worden aan uw gebruikers in de assessmentQ player.
    • Wanneer u een toetsopdracht aanmaakt, zal de stap Beveiliging actief worden.

Resultaat: Als u een kladopdracht maakt, gaat u onmiddellijk over naar de stap Beveiliging in het geval van een toetsopdracht of naar de stap Overzicht in het geval van een oefenopdracht. Anders ga je door naar de Timing stap.
  5. Bepaal in de stap Timing wanneer de opdracht beschikbaar moet zijn voor uw gebruikers en klik op Volgende.
    • Wanneer u een opdracht op het portaal plant, voer dan de begin- en einddatum in waartussen de opdracht via het portaal beschikbaar is voor gebruikers.
    • Wanneer u toegangscodes genereert, kunt u optioneel begin- en einddata invoeren waartussen de toegangscodes kunnen worden gebruikt.
      Resultaat: De stap Deelnemers verschijnt.
  6. Voeg in de stap Deelnemers de gebruikers en/of gebruikersgroepen toe waarvoor de opdracht beschikbaar moet zijn en klik op Volgende.
    Resultaat
    • Wanneer u voor een toetsopdracht koos in de stap Instellingen, verschijnt de stap Beveiliging.
    • Wanneer u voor een oefenopdracht koos in de stap Instellingen, verschijnt de stap Overzicht
  7. Kies in de stap Beveiliging of de opdracht moet opgestart worden in Safe Exam Browser of niet. In dit artikel vindt u een overzicht van de mogelijke instellingen voor Safe Exam Browser. Klik daarna op Volgende
    Resultaat: de stap Overzicht verschijnt.
  8. Controleer in de stap Overzicht de instellingen van uw opdracht en klik op Opslaan.
    Resultaat: De wizard sluit en er verschijnt een bevestigingsbericht.