Zie in welke publicatie een item wordt gebruikt

Achtergrond

Als auteur kunt u zien in hoeveel gevalideerde publicaties uw item wordt gebruikt.

Let op: Deze functie blijft ook beschikbaar in Edumatic voor itemtypes die nog niet zijn omgezet naar assessmentQ. In de Edumatic backoffice kunt u echter niet zien hoeveel sessies per gevalideerde publicatie er zijn.

Procedure

Om te zien in hoeveel gevalideerde publicaties een assessmentQ item wordt gebruikt, gaat u als volgt te werk:

1. Open het tabblad Item.
  2. Open de statistieken:
  3. Klik op Aantal keer gebruikt.
    Resultaat: er verschijnt een popup. De popup toont:
    • in welke publicaties het item is gebruikt.
    • hoeveel sessies er voor dit item zijn in elke gevalideerde publicatie.