Uitschakelen van het bevestigingsscherm om de Edumatic applicatie te openen

Procedures

Hieronder vindt u de procedures om het pop-up venster uit te schakelen:

Pop-upvenster uitschakelen in Chrome

Chrome zal vragen om uw bevestiging om de Edumatic applicatie te openen in een pop-up venster:

Ga als volgt te werk om deze pop-up uit te schakelen:

1. Klik de optie "Always open these types of links in the associated application" aan (indien dit nog niet het geval is) door de registerinstellingen te wijzigen met behulp van het volgende script: Chrome_ExternalProtocolDialogShowAlwaysOpenCheckbox.reg (download en dubbelklik op het script om het uit te voeren).
  2. Wanneer het pop-up venster verschijnt, vinkt u het vakje aan.

Om de instelling terug te draaien (dus de pop-up weer in te schakelen), clear the browser data.

Schakel het pop-upvenster in Firefox uit

In Firefox kan het pop-upvenster worden uitgeschakeld door het vakje "Mijn keuze voor Edumatic-koppelingen onthouden" aan te vinken.

Pop-upvenster in Edge uitschakelen

In het geval van Microsoft Edge verschijnt er altijd een pop-up met de vraag om de applicatie te wijzigen.

Om deze waarschuwing voor Edumatic uit te schakelen, moeten wijzigingen in het register worden aangebracht met behulp van het volgende script: Edge_DisableSwitchNotification.reg (download en dubbelklik op het script om het uit te voeren).

Voor de nieuwste versie van Edge (Chrome) voert u het volgende script uit om registerwijzigingen door te voeren: Edge_ExternalProtocolDialogShowAlwaysOpenCheckbox.reg. Dit zal een vakje aanvinken in het pop-up venster. Vink het vakje aan om te voorkomen dat het pop-upvenster opnieuw wordt weergegeven.

Het Edge-logo geeft aan welke versie u gebruikt: