Inbedden van content van derden

Over

In assessmentQ kunt u content van derden integreren in een item, zoals een kleine animatie of een applet.

Ondersteunde content van derden omvat:

• Google-documenten
  • Google-formulieren
  • H5P
  • Geogebra
  • PDF

Opmerking: Meer inhoud zal zeker worden ondersteund, maar het is onmogelijk om een uitputtende lijst van ondersteunde inhoud van derden te geven.

Procedure

Om content van derden in een item in te bedden, gaat u als volgt te werk:

1. Selecteer het inhoudsblok waarin u wilt inbedden.
    Opmerking: content van derden kan alleen worden ingesloten in inhoudsblokken, niet in antwoordblokken.
  2. Wijzig in het tabblad Blok het bloktype van Tekst naar Externe inhoud.
  3. Kopieer en plak de code in het tekstkader.
    Resultaat: de content van derden is geïntegreerd in het inhoudsblok van uw item.

Beperkingen

• De content van derden kan ook vragen bevatten (H5P, GeoGebra...). Deze worden echter niet geëvalueerd in assessmentQ. Ze moeten worden gebruikt als interactieve assets en de bijbehorende vraag moet worden gesteld en geëvalueerd door middel van een assessmentQ item.
  • <script> tags worden uit de inbeddingcode gestript en worden dus niet ondersteund.