De Edumatic applicatie installeren

Het gebruik van de Edumatic applicatie vereist dat de applicatie door alle gebruikers van de Edumatic backoffice in uw omgeving wordt geïnstalleerd.

Gebruikers die de Edumatic applicatie niet op hun PC hebben geïnstalleerd, kunnen de Edumatic backoffice niet openen vanuit de assessmentQ backoffice. Er wordt een bericht weergegeven waarin hen wordt gevraagd de Edumatic applicatie te installeren.

Opmerking: Als u de Edumatic applicatie wilt gebruiken, neem dan contact op met Televic Education via support@televic-education.com.