De Edumatic applicatie installeren

Procedure

Ga als volgt te werk om de Edumatic applicatie op uw PC of Mac te installeren:

1. Download de Edumatic applicatie
  2. Installeer de applicatie door te dubbelklikken op het bestand en de stappen in de wizard te volgen.
  3. Wanneer alle backoffice-gebruikers de Edumatic applicatie hebben geïnstalleerd, moet u de supportdesk van Televic Education op de hoogte brengen. De support desk zal er dan voor zorgen dat alle links van assessmentQ naar Edumatic de Edumatic applicatie openen. Op deze manier heeft u geen Flash meer nodig in de browser.

Waarschuwing:

Het is belangrijk dat de applicatie door alle gebruikers van de Edumatic backoffice in uw omgeving wordt geïnstalleerd.

Gebruikers die de Edumatic applicatie niet op hun PC hebben geïnstalleerd, kunnen de Edumatic backoffice niet openen vanuit de assessmentQ backoffice. Zij zullen een bericht zien waarin hen wordt gevraagd de Edumatic applicatie te installeren.