De Edumatic applicatie gebruiken in uw channel

Na de installatie van de Edumatic applicatie op uw PC logt u op de gebruikelijke manier in bij de assessmentQ backoffice, zie Aanmelden op de backoffice.

De Edumatic backoffice wordt automatisch geopend in de Edumatic applicatie wanneer u op een Edumatic link klikt in de assessmentQ backoffice en vice versa zonder dat u opnieuw hoeft in te loggen.

Wanneer u op een Edumatic link klikt in de assessmentQ back office, zal uw browser uw toestemming vragen om de Edumatic applicatie te openen. Om deze bevestiging uit te schakelen, zie Het pop-up venster uitschakelen om de Edumatic applicatie te openen.