Exporteren en importeren van items voor cross-channel sharing

Achtergrond

Als auteur kunt u items uit uw assessmentQ channel delen met andere assessmentQ channels. Om content uit te wisselen kunt u:

• een folder exporteren van uw itembank naar een assessmentQ-pakket (.aqp formaat) om deze te importeren in een ander assessmentQ channel.
  • assessmentQ-pakketten importeren die u ontvangt van andere assessmentQ channels in uw itembank.

Een map exporteren naar een assessmentQ-pakket

Om een map in de artikelbank te exporteren, gaat u als volgt te werk:

1. Klik op de drie stippen naast de map.
  2. Klik op Exporteer en vervolgens op assessmentQ pakket.
    Resultaat: Uw map wordt geëxporteerd in het .aqp formaat.

Importeren van een assessmentQ-pakket

Om een .aqp-pakket te importeren in de itembank:

1. Klik op de drie stippen naast de folder.
  2. Klik op Importeren.
  3. Sleep het geëxporteerde pakket naar de dropzone of blader naar het pakket.
    Resultaat: De inhoud van uw pakket wordt geïmporteerd in de geselecteerde folder.

Beperkingen

• De mogelijkheid om zip-bestanden te exporteren en te importeren is uit Edumatic verwijderd.
  • Omdat de extensie is veranderd in .aqp, kunnen oudere zip-bestanden niet meer worden geïmporteerd in assessmentQ (u moet de inhoud weer als .aqp bestand exporteren).
  • Metadata worden niet meegenomen in de export.