Hoe geef ik een medewerker admin- / coach- / auteursrechten?

Adminrechten

Om een gebruiker adminrechten toe te kennen, ga als volgt te werk:

1. Ga naar Management in de backoffice.
  2. Ga naar Groepen.
  3. Voeg de gebruiker toe aan de systeemgroep Channel Admins.

Om een gebruiker adminrechten te ontnemen, ga als volgt te werk:

1. Ga naar Management in de backoffice.
  2. Ga naar Groepen.
  3. verwijder de gebruiker uit de systeemgroep Channel Admins.

Coachrechten

Om een gebruiker coachrechten toe te kennen, ga als volgt te werk:

1. Ga naar Management in de backoffice.
  2. Ga naar Groepen.
  3. Voeg de gebruiker toe aan de groep [naam organisatie] coaches.

Om een gebruiker coachrechten te ontnemen, ga als volgt te werk:

1. Ga naar Management in de backoffice.
  2. Ga naar Groepen.
  3. verwijder de gebruiker uit de groep [naam organisatie] coaches.

Auteursrechten

Om een gebruiker auteursrechten toe te kennen, ga als volgt te werk:

1. Ga naar Management in de backoffice.
  2. Ga naar Groepen.
  3. Voeg de gebruiker toe aan de groep [naam organisatie] auteurs.

Om een gebruiker auteursrechten te ontnemen, ga als volgt te werk:

1. Ga naar Management in de backoffice.
  2. Ga naar Groepen.
  3. verwijder de gebruiker uit de groep [naam organisatie] auteurs.

Opmerking: de gebruiker is hiermee enkel bepaalde rechten kwijt, hij / zij werd niet uit het volledige platform verwijderd.