Mijn browser vraagt me om een bevestiging om Edumatic te openen

Wanneer u op een Edumatic link klikt in de assessmentQ backoffice, zal uw browser u vragen om de opening van de Edumatic applicatie te bevestigen.

Dit betekent dat uw omgeving zo is geconfigureerd dat alle gebruikers in de backoffice gebruik maken van de Edumatic applicatie:

• Als u de Edumatic applicatie nog niet op uw PC heeft geïnstalleerd, neem dan contact op met de beheerder van uw assessmentQ omgeving of de assessmentQ helpdesk via support@televic-education.com om de Edumatic installer te ontvangen.
  • Als u de Edumatic applicatie al hebt geïnstalleerd en u wilt dit pop-up venster uitschakelen, zie dan het hoofdstuk Schakel het pop-upvenster uit om de Edumatic-toepassing te openen.