Een test e-mail versturen

Ga als volgt te werk om een test e-mail te versturen:

1. Open de tab Campagnes.
  2. Klik het icoon naast de campagne waarvoor je een test e-mail wilt versturen en selecteer Stuur een test e-mail
  3. Geef de e-mailadressen in van de personen naar wie je een test e-mail wilt sturen en klik Versturen.

Resultaat:
    • De test e-mail wordt verstuurd naar alle personen wiens e-mailadres je ingegeven hebt.
    • Aan het onderwerp van de e-mail is (test) toegevoegd.
    • De e-mail bevat de eerste vraag uit de eerste publicatie die aan de e-mailcampagne is toegevoegd.
    • Het antwoord op deze vraag wordt niet bewaard en wordt bijgevolg niet getoond in de Edumatic rapportering.