De historiek van een score bekijken

Achtergrond

Het is nuttig en kan zelfs noodzakelijk zijn om te zien wie welk cijfer aan welk antwoord heeft toegekend. Gelukkig is de historiek van een score volledig traceerbaar in assessmentQ.

Procedure

Om de historiek van een score te zien, gaat u als volgt te werk:

1. Navigeer naar het antwoord dat u wilt evalueren.

Tip: Zie Navigeren binnen de evaluatiemodule voor meer informatie.

2. Klik op de knop Bekijk geschiedenis in de Details van een antwoord.
    Resultaat: het venster Historiek verschijnt en u ziet hoe het cijfer tot stand is gekomen.

Tip: De score die werd toegekend door het "Systeem" is de automatische score die de applicatie berekent op basis van trefwoorden en eventuele negaties.