Het itemoverzicht en de interface aanpassen

Items overzicht

Bij het openen van de module Items ziet u de mappen en items die in een tabel worden weergegeven.

Als auteur kunt u de tabel aanpassen zodat u alleen de informatie kunt weergeven die voor u belangrijk is.

Om de tabelweergave aan te passen, klik op het pictogram  in de rechterbovenhoek:

• (de)selecteer de kolommen die u al dan niet wilt zien in de overzichtstabel.
  • voeg de metadata toe die u wilt zien in de overzichtstabel (optioneel).

Items interface

Als auteur kunt u de interface aanpassen om de beschikbare schermruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken.

In het onderstaande voorbeeld ziet u de volgende gebieden:

1. Navigatiebalk van de Auteursmodule.
    U kunt de navigatiebalk inklappen door op de pijl onderaan te klikken.
  2. Boomstructuur met mappen en submappen.
    U kunt deze boom verbergen door rechtsboven op het kruisje te klikken.
  3. Inhoudsvenster met breadcrumb aan de bovenkant.
  4. Eigenschappenvenster voor items en mappen.
    U kunt het eigendommenpaneel verbergen door rechtsboven op het kruisje te klikken.